15 Ağustos 2012 Çarşamba

Pencereden Görünen Dünya

   Dünya'nın dörtte üçü sularla değil, duygularla kaplı!
 
   Bir sürü ışık var bu şehirde. Bir sürü apartmanın, bir sürü dairesinde ışıklar yanıyor. Bir dairenin ışığında hüzün, bir diğerinde mutluluk hatta belki mutluluktan da fazlası var. Her ışık bir duygu yoğunluğu.
  
   Bir kadın çıkmış balkona, telaşlı bir şekilde çamaşır asıyor. Bir adam var diğer balkonda, dalmış sigarasının dumanına, düşünüyor. Her insan bir duygu yoğunluğu.

   Kocaman şehirler, yollar, arabalar, apartmanlar, insanlar... Her yerde insanlar var, kendimizden başka. Her yerde milyonlarca duygular. Her insan bir duygu demek, her insan bir hissediş, bir hayal dünyası.

  Bir otobüs düşünün, 20 oturan, 8 ayakta giden hayal. Hepsi birbirinden umutlu, hepsi birbirinden sabırlı bir sürü hayal, bir sürü duygu.

  Çıkın evinizin balkonuna, ya da bakın odanızın penceresinden. Uçan kuşun kanadında, esen rüzgarın kokusunda, karşı balkonda muhabbet eden insanların dudaklarında, her yerde bir telaş, bir çaba, bir umut var. Pencereden görünen dünya, insanların değil, duyguların dünyası.

2 yorum:

  1. Merhaba, izleyicim olmuşsunuz, teşekkür ederim. Ben de blogunuza katılım için geldim ama izleyiciler, takipçiler kısmını göremedim. Özellikle mi eklemediniz????

    YanıtlaSil
  2. Farkında değildim, teşekkür ederim paylaştığınız için, eklemiş bulunmaktayım :)

    YanıtlaSil